Forum
| Tajemnice Ludzkości :: Forum :: TWÓRCZOŚĆ I INNE :: NASZE NIEWYJAŚNIONE ZDARZENIA |
|
<< Poprzedni temat | Kolejny temat >> |
| Deja vu - czyli widzący przyszłość | ||
|
Moderatorzy: arturo, Jakxxxx
|
| Autor | Odpowiedzi | ||
| volito |
| ||
![]() Zarejestrowany #177 Dołączył: śro cze 09 2010, 10:26postów: 3 | Widzę ze tego tematu nie ma. Ruszył mnie artykół i tu link link . w którym to jakaś dziewczyna przewiduje niedaleką przyszłość. Osobiście miałem takie zdarzenia zwane deja vu, oraz sny (parę - z czego najlepiej pamiętam jeden z nich). Będąc w wojsku na służbie wartowniczej patrząc w niebo zaobserwowałem jak jasny punkt przesuwał sie powoli by za chwilę bardzo szybko oddalić się gdzieś (oczywiście prędkość była tak wielka że dzisiaj nie ma maszyny która by tal latała). To na razie tyle może kogoś to zainteresuje - proszę o info. Pozdrawiam wszystkich Volito. | ||
| Powrót do góry | | ||
| Jakxxxx |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #69 Dołączył: czw sty 29 2009, 07:09postów: 214 | Masz rację ja mam także czasami Deja Vu ale ja już taki temat zakładałem ale dzięki, że jeszcze raz go poryszyłeślink a tu masz link może te posty ci coś wyjaśnia na temat Deja Vu a ja spróbuje coś po siecie na ten temat poszperać [ Edytowany sob cze 19 2010, 10:49 ] | ||
| Powrót do góry | | ||
| volito |
| ||
![]() Zarejestrowany #177 Dołączył: śro cze 09 2010, 10:26postów: 3 | Podoba mi się ta strona i chciałbym by było wielu użytkowników. Dziękuję za odpowiedź. | ||
| Powrót do góry | | ||
| volito |
| ||
![]() Zarejestrowany #177 Dołączył: śro cze 09 2010, 10:26postów: 3 | Miałem to deja vu parę razy - jedno które najbardziej utkwiło mi w głowie to jak wracałem ze szkoły - na ulicy przy bramie stał ktoś i sprzedawał jabłka - ja mijałem go i popatrzyłem jak kobieta kupuje i rozmawia ze sprzedawcą - pamiętałem jak się zachowa i co powie. Byłem tym tak zaskoczony, że nawet stanąłem. Niesamowite uczucie. Sen proroczy to olimpiada letnia i ilość medali, przewidziałem ilość i kłopoty z ostatnim. Niestety nie pamiętam przyczyn ale chodziło o werdykt sędziowski. Jednak czas zaciera szczegóły i nie pamiętam jak to było dokładnie. To tyle - o innych wydarzeniach i zasłyszanych opowiadaniach następnym razem. Pozdrawiam. Volito | ||
| Powrót do góry | | ||
| Jakxxxx |
| ||
![]() ![]() Zarejestrowany #69 Dołączył: czw sty 29 2009, 07:09postów: 214 | Powiem ci moje dziwne Deja Vu. Nadchodził w szkole test z matmy JA przed testem dostałem deja vu z odpowiedziami na tak 4-5 zadań już nie pamietam odpowiedzilem tak jak pokazywało deja vu dostałem z tych zadań FULL PKT | ||
| Powrót do góry | | ||